Massale vechtpartij in Gemert: drie slachtoffers naar ziekenhuis, meerdere aanhoudingen

3 april 2016 om 08:00 • Aangepast 21 november 2020 om 11:33
nl
Bij een massale vechtpartij in Gemert zijn zaterdagavond vier gewonden gevallen. Eén slachtoffer is er ernstig aan toe. Dat laat de politie aan Omroep Brabant weten.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De vechtpartij was rond zeven uur in de omgeving van de Viool en de Sint Jansbloem. Agenten hielden drie vechtersbazen aan. Een politiewoordvoerster sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
Het is nog niet duidelijk of de daders wapens gebruikten. Omstanders spreken van knuppels, maar de politie kan hier vanwege het onderzoek nog niets over zeggen. Waarschijnlijk komt ze later zaterdagavond en anders zondag met meer informatie.
Ruiten ingeslagenHet is nog een raadsel wat er precies is gebeurd. Het verhaal gaat dat de vechtersbazen insloegen op twee auto's en de inzittenden daarvan. Enkele ruiten zijn daarbij gesneuveld. Een auto is tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen, een ander tegen een boom. Beide auto's zijn zwaar beschadigd geraakt.
Bij de vechtpartij vielen in totaal vier gewonden, van wie er drie naar het ziekenhuis moesten. Eén van hen is er ernstig aan toe, volgens de politie. Details over de verwondingen zijn echter niet bekend.
Meerdere ambulances kwamen ter plekke. Ook een traumahelikopter landde in de buurt.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.