Fietser zwaargewond door botsing met crossmotor in Eindhoven

4 april 2016 om 21:07
Op een kruising in de Onze Lieve Vrouwestraat in Eindhoven is maandagavond een 67-jarige fietser uit Eindhoven aangereden door een crossmotor. Het slachtoffer, een man, is er slecht aan toe. Ook de bestuurder van de crossmotor raakte gewond.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de John F. Kennedylaan. De motorbestuurder trok naar eigen zeggen op bij groen licht en reed toen de fietser aan, maar de politie onderzoekt dit nog. Beiden kwamen ten val.
Arts verleent hulpDe fietser bleek er slecht aan toe. Er landde een traumahelikopter in de berm bij het Máxima Medisch Centrum. Een arts, die in de helikopter zat, stapte uit en verleende hulp. [Tweet:body:https://twitter.com/hawler2013/status/717047720779911168]
De fietser werd in een ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hij was aanvankelijk aanspreekbaar, maar was buiten kennis toen hij in de ambulance lag.
Last van schouderDe motorrijder, een 25-jarige man uit Sint-Oedenrode, leek in eerste instantie met de schrik vrijgekomen te zijn. Later bleek dat hij last had van zijn schouder. Hij is voor controle ook naar het ziekenhuis gebracht.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...