Sportwinkelketen Topshelf zet zinnen op V&D-panden voor 'landelijke dekking'

4 april 2016 om 22:57
nl
Topshelf neemt mogelijk een of meerdere voormalige V&D-panden in Brabant over. De sportkleding- en modewinkelketen maakte maandag bekend snel 'landelijke dekking' te willen bieden. Hier heeft de keten nog geen vestiging.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Topshelf meldde maandag dat het bedrijf binnenkort in Arnhem zijn grootste megastore opent. Het heeft momenteel vijf vestigingen: in Rotterdam, Utrecht, Leerdam, Beuningen en Cruquius.
De sportketen wil op termijn filialen in heel Nederland openen. Daarom is het ook met de verhuurders van enkele andere V&D-warenhuizen in gesprek, zo laat Topshelf weten. De keten wil vanwege de onderhandelingen nog niet zeggen om welke panden het gaat.
La Place verder als Jumbo-onderdeelV&D werd op oudjaarsdag failliet verklaard. Alleen voor de zelfstandige vestigingen van restaurantketen La Place bleek een doorstart mogelijk. Zij gaan verder onder de vleugels van supermarktconcern Jumbo uit Veghel.
Onderhandelingen over een nieuwe toekomst voor V&D zelf liepen op niets uit. De warenhuizen zijn momenteel bezig met de laatste uitverkoop en sluiten daarna definitief de deuren. Duizenden mensen zijn hun baan kwijtgeraakt.
LEES OOK: Echt de allerlaatste keer naar de V&D: waar in Brabant heeft de V&D voor het laatst de deuren geopend?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.