Efteling start bouw Vakantiepark Loonsche Land, eerste schetsen gepresenteerd

5 april 2016 om 13:43
nl
De Efteling in Kaatsheuvel begint deze week met de bouw van Vakantiepark Loonsche Land. Dinsdag zijn de eerste schetsen gepresenteerd. Het park met 66 vakantiewoningen en een hotel moet volgend jaar klaar zijn.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Het nieuwe vakantiepark komt op loopafstand van de Efteling en aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land te liggen. Met de bouw van het ruim acht hectare grote vakantiepark is dertig miljoen euro gemoeid.
ThemakamersDe duizend bedden die het nieuwe vakantiepark straks biedt, zijn verdeeld over vakantiewoningen, een hotel, themakamers en een groepsaccommodatie.
De themakamers zijn speciaal bedoeld voor gasten die behoefte hebben aan de privacy van een eigen huisje én het comfort van een hotel.
Boomzicht, Duinzicht en WaterzichtGasten kunnen straks verblijven in een accommodatie met het thema 'Boomzicht'. De huisjes zijn gebouwd op hoge palen met uitzicht over de boomtoppen van het Loonsche Land. In 'Duinzicht' kan geslapen worden tussen de duinen en 'Waterzicht' is een huisje op palen in het water.
Het Loonsche Land Hotel moet met 75 kamers het kloppende hart van het vakantiepark worden. Samen met het bestaande Efteling Hotel en vakantiepark Bosrijk telt het attractiepark na de opening van Vakantiepark Loonsche Land in totaal drieduizend bedden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.