Bedrijven naast Party King Best kijken niet op van politie-inval: 'Party King was van de pillen'

5 april 2016 om 17:50 • Aangepast 21 november 2020 om 11:29
nl
Verbaasd over de politie-inval is hij niet, een ondernemer in het bedrijfsverzamelgebouw in Best waar Party King is gevestigd. Het 'horecaservice'-bedrijf diende als dekmantel voor een grote drugsbende. Vanuit het onopvallende pandje werden enorme drugsdeals gesloten. "Het was de Party King van de pillen", zegt de ondernemer.
Profielfoto van van Hoof Rene
Geschreven door
van Hoof Rene

Daags na de grote politie-inval is de rust teruggekeerd op de Ambachtsweg in Best. De politie is vertrokken en het mediacircus is voorbij.
GeslotenAlleen een brief op de deur van Party King, met de mededeling dat het pand twaalf maanden dicht blijft op bevel van de burgemeester van Best, herinnert aan de grootschalige politie-actie. Dinsdagmorgen is ook het bord met de naam Party King van de muur gehaald.
De buurman kan het nog nauwelijks bevatten. Maar praten met de pers doet hij liever niet. "Je weet niet wat voor mensen het zijn."
King van de pillenEen andere ondernemer zegt dat het wel opviel dat het een komen en gaan was van mensen. Hij is blij dat de zaak is opgerold door de politie: "Het was de Party King van de pillen en onze jeugd gaat eraan kapot".

Wachten op privacy instellingen...

KalashnikovOp het woonwagenkamp in Waalre wordt gelaten gereageerd op de politie-inval van maandag. Op het kamp zijn wapens, waaronder een kalshnikov in beslag genomen. "Van een kalashnikovke liggen wij hier niet wakker", grapt een man.
De bewoners laten weten wel erger gewend te zijn: "Wij kijken nergens meer van op als het om politie-invallen gaat." De kampbewoners zeggen niets te weten van handel in xtc-pillen: "Een politie-inval is hier bijna routine."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.