Seksagent uit Ulvenhout veroordeeld tot 40 uur werkstraf

6 april 2016 om 09:33
nl
De op seks beluste ex-wijkagent Paul Sintnicolaas uit Ulvenhout is door de rechtbank in Breda veroordeeld tot veertig uur werkstraf voor doodsbedreiging. Sintnicolaas uitte de bedreiging tegen de moeder van een vrouw met wie hij een seksuele relatie had.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Het vonnis is gelijk aan de eis van de officier van justitie. Sintnicolaas moet ook 200 euro betalen aan het slachtoffer.
PikantTijdens zijn werk als wijkagent knoopte Sintnicolaas jarenlang seksuele relaties aan met vrouwen die op zijn spreekuur kwamen. De man stuurde met zijn diensttelefoon ook veel pikante sms'jes naar zijn veroveringen.
LEES OOK: 'Ik ben nog steeds hitsig', politie gaf niet thuis na klachten vrouw over seksagent
De gevoelige zaak kwam aan het rollen toen er bij de Regionale Criminele Inlichtingendienst een klacht over hem binnenkwam.
OntslagIn 2013 werd de wijkagent door de leiding van het politiekorps Zeeland West-Brabant ontslagen. De rechtbank draaide dat terug.
LEES OOK: Seksagent wil eerherstel en terug bij politie, maar 'hij zal nooit meer het politieblauw dragen'
Uiteindelijk werd in hoger beroep bepaald dat de wijkagent definitief niet meer terug bij de politie mag komen. Sintnicolaas werkte achttien jaar bij de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.