Eis: vier jaar cel voor oud-beheerder kantine VV Steenbergen na vondst 100 kilo drugs

8 april 2016 om 12:46 • Aangepast 21 november 2020 om 11:25
nl
Justitie heeft vrijdag vier jaar cel geëist tegen de oud-beheerder van de kantine van VV Steenbergen. De 37-jarige Steenbergenaar werd in juli 2015 aangehouden na de vondst van zes tassen vol drugs in de kantine van de voetbalclub.
Profielfoto van Triki Ferenc, Robert te Veele
Geschreven door
Triki Ferenc, Robert te Veele

In de tassen zat honderd kilo MDMA. Het Openbaar Ministerie verdenkt verdachte Clenn J. van het bezit van de harddrugs. De oud-kantinebeheerder liet eerder weten dat hij dacht dat het om aanmaakblokjes voor de barbecue ging.
Onderzoek politieVolgens Clenn J. hadden meer mensen de sleutel van de kantine. De politie deed veel onderzoek naar J., maar daar werd niets gevonden dat met deze zaak te maken heeft.
Justitie zegt genoeg bewijs te hebben dat de Steenbergenaar schuldig is. Volgens de Belastingdienst zou J. in 2014 maar 1275 euro hebben verdiend. Ook zou hij een negatief vermogen hebben. De officier vraagt zich dan ook af hoe de verdachte aan vier auto's en een boot komt.

Wachten op privacy instellingen...

'Vrijspraak'De advocaat van Clenn J. heeft de rechtbank om vrijspraak gevraagd. Want wie legt nu 100 kilo MDMA op een plek waar mensen bij kunnen? "Ziet mijn cliënt eruit alsof hij een gen mist", aldus de raadsman.
De rechter doet over twee weken uitspraak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.