Goed nieuws over blessure PSV-ster Andrés Guardado: 'Hij is alweer buiten, dat is goed teken'

8 april 2016 om 21:51
nl
Andrés Guardado blijft verbazen. De middenvelder liep vorige week een blessure op en er werd gevreesd dat hij er 'enkele weken' uit zou liggen. Maar vrijdag stond Guardado alweer op het trainingsveld.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

"Andrés traint nog individueel, maar dit is een goed teken'', zei Phillip Cocu vrijdag tijdens zijn wekelijkse perspraatje. De coach is ook optimistisch over de terugkeer van de Belgische aanvaller Maxime Lestienne.
"Maxime heeft een moeilijke fase gehad, maar er komt een moment dat je weer moet aanhaken. Op de training heeft hij een goed signaal afgegeven. Hij pakt het op.'' Lestienne verloor vorig jaar kort na elkaar zijn moeder en zijn vader. Dit jaar werd hij gehinderd door een kuitblessure.
Locadia erbijJürgen Locadia maakt zaterdag sowieso deel uit van de wedstrijdselectie van PSV voor het thuisduel met Willem II. Trainer Phillip Cocu zag de aanvaller donderdag al aansluiten bij de groepstraining, nadat hij een kleine drie weken geleden was uitgevallen met een enkelblessure in de topper tegen Ajax. Jeffrey Bruma ontbreekt. Hij is geschorst.
PSV heeft twee punten achterstand op Ajax en een aanzienlijk slechter doelsaldo. Cocu gaf vrijdag aan in aanloop naar de wedstrijd tegen WIllem II dat voor hem de drie punten zwaarder wegen dan een grote uitslag. "Er is geen enkele tegenstander waartegen je op voorhand kan zeggen: we gaan wel even aan het doelsaldo werken. Iedere club heeft op dit moment nog iets om voor te spelen."
Goals geen doel op zich"Het aantal goals moet niet een doel op zich zijn", aldus Cocu. "Het gaat om winst en binnen die winst moeten we er het maximale uithalen.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.