Jeugdteam Vinkel slaat terug na peptalk: 'Margriet, Margriet? Ik dacht het niet!' [VIDEO]

10 april 2016 om 01:57
De peptalk van EVVC uit Vinkel. Screenshot filmpje Dumpert.
De peptalk van EVVC uit Vinkel. Screenshot filmpje Dumpert.
Wij laten ons toch niet zomaar even beledigen door een speler van RKSV Margriet uit Oss, dachten ze bij EVVC uit Vinkel. Vrijdag dook er een filmpje op waarin een speler van Margriet de voetbalclub uit Vinkel verbaal met de grond gelijk maakt. Maar echt onder de indruk zijn ze daar niet in Vinkel van.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

“Luister, ik heb een hele slechte droom gehad, het was een nachtmerrie”, zegt de jeugdtrainer van Vinkel, terwijl de jongens en meisjes van zijn team om hem heen staan. Hij begint zijn relaas exact hetzelfde als de speler van Margriet in één van zijn peptalks.
“Ik heb het filmpje van Margriet gezien”, vervolgt hij op zachte toon. “Zij zeiden ‘dat zijn een stel half afgebakken broodjes uit Vinkel. In groen witte tenuetjes.'”
'Houden wij van bloemen?'"Weet je wat het is, wij zijn daar trots op. Want weet je wat Margriet is. Dat is een bloem en houden wij van bloemen?”, vraagt hij nog steeds op een kalme toon aan zijn pupillen.
“NEE! Wij houden niet van bloemen. Wij houden van gras. Margriet, Margriet? Ik dacht het niet!”, schreeuwt hij zijn team toe. [facebook:body:https://www.facebook.com/dumpertsports/posts/546730992171416]Met winst naar de McDonald'sDus moeten zijn voetballertjes aan de slag, want verliezen van Margriet, dat wil hij niet. “Als wij winnen dan gaan we met z’n allen naar de McDonald’s”, is de belofte.
Het antwoord van Vinkel is populair. Het staat zaterdag namelijk op de eerste plek in de top vijf van video's op Dumpert.
Bekijk hier het filmpje van RKSV Margriet uit Oss over EVVC uit Vinkel [Facebook:body:https://www.facebook.com/Voetbalprimeur/posts/1389864304364294]

Wachten op privacy instellingen...