'Telefoon ontploft!' Laura uit Gemert door naar liveshows Deutschland Sucht Den Superstar

10 april 2016 om 09:07
nl
"Het is echt overweldigend." Laura van den Elzen uit Gemert heeft de liveshows gehaald in het populaire programma Deutschland Sucht Den Superstar. "Mijn telefoon ontploft van alles berichtjes!"
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De opnames van het programma waren een tijd terug, maar werden zaterdagavond op de Duitse televisie uitgezonden. "Ik wist in november al dat ik door was naar de laatste tien. Ik ben zo blij dat ik het eindelijk kan vertellen en mijn mond niet meer hoef te houden."
Emotioneel Laura zit nu al in Duitsland met haar negen medefinalisten. "We zaten met z'n allen te kijken naar de uitzending. En het was toch wel emotioneel om het weer terug te zien", vertelt de 18-jarige zangeres.
"Ik was die dag wat ziekjes en eigenlijk had de dokter liever niet dat ik zou zingen", vertelt ze. In haar battle zong ze het liedje Total Eclipse Of The Heart van Bonnie Tyler. "Als ik nu kijk dan komen al die momenten terug, ja dat was wel emotioneel."
Finale 8 meiDe komende weken strijden tien kandidaten tegen elkaar om de winnaar te worden van de talentenjacht, die de Duitse variant is van Idols. "Op 8 mei is de finale en het zou mooi zijn als ik win. Dat is mijn droom. Maar de liveshows bereiken is ook al zo tof!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.