Dames HC Den Bosch vernederen dames Push (15-0)

10 april 2016 om 16:57
De hockeydames van Den Bosch hebben een monsterzege op Push uit Breda behaald. Den Bosch scoorde maar liefst vijftien keer. De Bredase dames hebben geen minuut kans gehad in de wedstrijd.
Profielfoto van Ranselaar Jessica
Ranselaar Jessica

Het Bossche overwicht was snel duidelijk. Vera Vorstenbosch scoorde in de eerste minuut al de 1-0. Binnen het kwartier lagen er nog eens vier in. De teams gingen rusten met een 8-0 voorsprong voor Den Bosch.
MonsterzegeIn de tweede helft ging het niet beter voor Push. Na zes minuten in het tweede bedrijf keken de Bredase dames al tegen een 10-0 achterstand aan. In de resterende deel kwamen daar nog eens vijf doelpunten bij. Met de monsterzege van 15-0 voor Den Bosch als resultaat.
Welten en PaumenOpvallend was dat negen verschillende dames scoorden voor Den Bosch. Lidewij Welten en Maartje Paumen maakten er allebei vier. De andere dames maakten er allemaal één.