'Overweldigende reacties' op ontroerende oproep van zoontje (8) overleden militair Robert Donkers

11 april 2016 om 20:01
nl
Het zoontje van de in Aghanistan omgekomen militair Robert Donkers heeft 'hartverwarmende' reacties gekregen op zijn oproep om meer informatie over zijn vader. Dat heeft de moeder van de 8-jarige Stan laten weten aan het ministerie van Defensie.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Op het officieel opgegeven e-mailadres ontving Stan al tientallen reacties. Daarnaast wordt veel gereageerd via social media. Zijn moeder heeft aangegeven 'dat alle overweldigende reacties hartverwarmend zijn en zij daar erg dankbaar voor is'. De ontroerende brief van Stan werd zaterdag via Twitter verspreid door minister Jeanine Hennis van Defensie.
'Wat vond papa leuk?'Stan heeft zijn vader nooit gekend. Op het moment van het overlijden was de jongen nog niet geboren. "Wat vond papa leuk, hield papa van dieren en deed hij het op school goed?", waren onder meer zijn vragen aan mensen die zijn vader wel hebben gekend.
Robert Donkers was gelegerd op de Generaal-Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne in Oirschot. De 33-jarige sergeant der eerste klasse kwam in 2007 om het leven door een ongeluk in de provincie Uruzgan. Het pantservoertuig waarin hij zat, kantelde door een wegverzakking.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.