Efteling laat YouTubers nachtje blijven met nieuwe serie 'Na Sluitingstijd' [VIDEO]

11 april 2016 om 21:34
nl
Noem het bittere noodzaak of uitgekiende marketing. Hoe dan ook, de Efteling laat met een nieuwe serie YouTubers 's nachts in het attractiepark toe. Daarvoor moeten de videomakers wel met elkaar een duel aangaan.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Jarenlang bleek het attractiepark in Kaatsheuvel een ware magneet voor bezoekers die aan wilden tonen dat er van alles mis was met de beveiliging van de Efteling. Zo klom toenmalig TMF-presentator Sascha Visser in 2008 over het hek, omdat hij bij Hans en Grietje wilde slapen.
Na Visser volgden meer incidenten. YouTubers wisten bijvoorbeeld zonder te betalen binnen te komen bij het pretpark. De eerste keer vertelden ze dat ze tuinkabouters kwamen brengen. Een andere keer liepen ze simpelweg het park binnen via de personeelsingang.
'Spannende en sprookjesachtige avonturen'Noodzaak of niet, de Efteling heeft besloten met de YouTubers in zee te gaan. Daarvoor heeft het park een opmerkelijke serie bedacht, waarbij de videomakers de kans krijgen om na sluitingstijd een nacht lang 'spannende en sprookjesachtige avonturen' in het park te beleven.
De eerste aflevering van Na Sluitingstijd' verscheen maandag online. Daarop was te zien hoe de jongens van het Ponkers-kanaal en van Freakychannel3 de strijd met elkaar aangingen. Ze duelleerden met elkaar tijdens een lasergame in Lavenlaar.
De winnaar mocht, met toestemming deze keer, een nachtje blijven.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=il6sIBoyXuw]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.