Simon Poulsen wil na veel blessureleed alsnog slagen bij PSV

12 april 2016 om 01:35
nl
Na veel blessureleed lijkt PSV'er Simon Poulsen nu dan toch echt op de weg terug. De Deen speelde met Jong PSV een uur mee in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch en was na afloop opgelucht. "Ik heb veel getraind. Individueel en de laatste anderhalve week volledig met de groep mee. Ik voel me sterk en hoop dat ik nu volledig fit blijf."
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Het eerste seizoen van Simon Poulsen bij PSV wordt vooral gekenmerkt door veel blessures. De van AZ overgenomen verdediger had een kuitblessure, een hamstringblessure en een knieblessure en was vooral bezig om van de ene revalidatie in de andere revalidatie te vervallen.
En dus stond Poulsen te popelen om eindelijk weer een wedstrijd te spelen en natuurlijk was hij ook nieuwsgierig hoe dat zou gaan. "Het ging goed. Ik probeerde zoveel mogelijk meters te maken. Het was leuk om weer te spelen. Nu was het een uur. De volgende wedstrijd hopelijk de volle 90 minuten."
Vertrouwen in kwaliteitenWant Poulsen aast ook op revanche en wil alsnog bij PSV laten zien wat hij in huis heeft. "Dit seizoen ben ik veel geblesseerd geweest, dus ik heb niet echt de kans gehad om me te bewijzen. Maar ik heb nog steeds het vertrouwen in mijn kwaliteiten dat ik wél mee kan op dit niveau. Wellicht nog de komende weken. Anders moet ik wachten op het komende seizoen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!