Veel ongelukken met vrachtwagens in Brabant

12 april 2016 om 12:36 • Aangepast 21 november 2020 om 11:17
nl
Door verschillende ongelukken met vrachtwagens zijn in en naar Brabant dinsdagochtend kilometerslange files ontstaan. Het was raak op de A58, de A2, de A67 en de A50.
Profielfoto van te Veele RobertProfielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
te Veele Robert & Yoeri Nijs

Op de A67 bij Asten klapte dinsdagochtend een vrachtwagen op een andere truck. Eén van de wagens knalde daardoor tegen de vangrail. Niemand raakte gewond, maar er ontstond wel een flinke file.
Twee vrachtwagens die op het verkeersinfarct afreden, botsten vervolgens ook tegen elkaar. Dat gebeurde op vrijwel dezelfde wijze. Wéér botste een vrachtwagen tegen de vangrail. De ander kon verder rijden. Niemand raakte gewond.

Wachten op privacy instellingen...

Meerdere ongelukken op A58Tegelijkertijd was het ook raak op de snelweg A58 bij Gilze. Daar gebeurden meerdere ongelukken achter elkaar. Bij de botsingen zouden twee vrachtwagens en twee personenauto's zijn beschadigd. Meerdere ambulances werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen.
Tussen Tilburg Centrum-Oost en Bavel stond op het dieptepunt tien kilometer file. Het verkeer richting Breda moest bij knooppunt De Baars omrijden via Den Bosch.
Gekantelde vrachtwagen op A2Dan was er nog de A2, waar vanuit Limburg richting Eindhoven een file ontstond door een gekantelde vrachtwagen. Dat gebeurde tussen Weert-Noord en Budel. De chauffeur, die een lading koeken en krentenbollen vervoerde, kwam met de schrik vrij.
Een rijstrook werd afgesloten vanwege het ongeluk. De oorzaak is nog niet bekend.
A50 richting OssOok naar Brabant was het raak. De A50 van Arnhem naar Oss was dinsdagochtend bij knooppunt Ewijk afgesloten vanwege een brandende vrachtwagen. Verkeer richting Den Bosch kreeg het advies om te rijden vanaf knooppunt Valburg via Deil.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.