Finale Married At First Sight: Bredase Patty en Bossche Bram zijn verliefder dan ooit

13 april 2016 om 10:00 • Aangepast 21 november 2020 om 11:16
nl
De Bredase Patty en de Bossche Bram zijn nog altijd gelukkig bij elkaar. Op deze vraag kregen we dinsdagavond een antwoord in de finale van Married At First Sight. "Dit kan wel iets gaan worden."
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

In het RTL-programma werden acht singles door een team van onderzoekers aan elkaar gekoppeld. Van de acht deelnemers die uiteindelijk gevolgd worden, komen er vijf uit Brabant.
'Laat maar komen dat avontuur'Hieronder dus de Bredase Patty en de Bossche Bram. Bij de twee leek de vonk destijds meteen over te slaan. Patty omschrijft Bram als een hele lieve jongen. "Hij is wel een tikje onzeker soms en is niet altijd even attent maar dat komt wel goed."
Bram lijkt op zijn beurt niet genoeg te krijgen van Patty. "Er is een fysieke en mentale klik. Dit kan wel iets gaan worden. Ik heb er wel zin in. Laat maar komen dat avontuur met Patty."

Wachten op privacy instellingen...

Linda en Erik niet meer bij elkaarEn ook Erik uit Son en Breugel en Linda uit Boxtel werden aan elkaar gekoppeld door het programma. Maar zij bleken uiteindelijk geen match te zijn. Net als de twee overige koppels in het programma.
ZIE OOK: Vooral Brabanders willen blind trouwen in RTL-programma 'Married at first sight'
De singles moesten direct met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Inmiddels zijn ze drie maanden verder en is de huwelijksreis voorbij. Ook hebben ze enige tijd samengewoond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.