Geldropse ontvoerder bedreigt man met steekwapen: slachtoffer weet naakt te ontsnappen

13 april 2016 om 02:01
nl
Een 30-jarige man uit Geldrop heeft maandagmiddag een 31-jarige man uit Venlo korte tijd ontvoerd en mishandeld. Het slachtoffer wist uiteindelijk in adamskostuum te ontsnappen.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Het slachtoffer had met de 30-jarige man uit Geldrop afgesproken ergens in Venlo. Nadat ze elkaar hadden ontmoet trok de man uit Geldrop de Venlonaar in zijn auto onder bedreiging van een steekwapen. Vervolgens gingen ze een stukje rijden.
De Venlonaar heeft geprobeerd uit de auto te komen, maar werd tegengehouden doordat de man uit Geldrop hem met het steekwapen dreigde te prikken. Uiteindelijk is de auto tot stilstand gekomen op de Weselseweg.
‘Slachtoffer weet naakt weg te rennen’Het slachtoffer viel uit de auto waarna er een worsteling ontstond en er weer gedreigd werd met het steekwapen. De verdachte schopte en sloeg de Venlonaar en trok hem zijn kleding uit. Het slachtoffer is daarop naakt weggerend in de richting van een parkeerplaats. Een vrachtwagenchauffeur heeft hem kleding gegeven.
De man uit Venlo raakte lichtgewond. Een getuige die dit zag gebeuren is achter de man uit Geldrop aangereden toen hij vluchtte en daardoor kon de verdachte korte tijd later worden aangehouden op de Nijmeegseweg. De 30-jarige man uit Geldrop is vervolgens opgepakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.