'Dit is heel heftig', NAC-trainer Dijkhuizen steunt Gradje Damen nadat vader is neergeschoten

14 april 2016 om 15:54
nl
NAC-trainer Marinus Dijkhuizen is geschrokken van de schietpartij waarbij de vader van speler Gradje Damen was betrokken. Vader Damen werd woensdagmiddag door leden van een arrestatieteam op een woonwagenkamp in Breda neergeschoten. "Heel heftig, hij krijgt alle steun van ons."
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

De dag na de schietpartij op zijn vader stond Grad Damen junior op donderdagochtend 'gewoon' op het trainingsveld. Dat wilde hij graag en besprak dat ook met NAC-trainer Marinus Dijkhuizen.
'Hij gaat er nuchter mee om'"Het is uiteraard heel vervelend voor Grad", zegt NAC-coach Dijkhuizen. "Ik heb daar gisteravond al even contact met hem over gehad en ook vanmorgen hebben we even samen gezeten. Ik wilde graag horen hoe hij erin staat."
"Ik moet eerlijk zeggen dat hij er heel nuchter mee omgaat. Hij wilde ook graag trainen vandaag en daar geven we hem ook de vrijheid in. Wij moeten gewoon vanuit de club en de groep alle steun bieden aan Grad die hij verdient."
Heftig"Het is een heel apart iets", vervolgt de oefenmeester van NAC. "En heel heftig voor Grad ook al gaat hij er heel volwassen mee om. Maar dit is heel heftig."
Grad Damen zit niet bij de wedstrijdselectie van NAC tegen Jong PSV. Dat heeft hij besloten na overleg met de technische staf. Damen wilde donderdag niet voor de camera reageren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.