Willem II-keeper Kostas Lamprou klaar voor volgende stap in carrière

15 april 2016 om 19:33 • Aangepast 21 november 2020 om 11:10
nl
Willem II-doelman Kostas Lamprou heeft het naar zijn zin bij de Tilburgse club, maar hij wil ook graag hogerop. Dat zegt de Griekse doelman vrijdag in FC Onder Ons, het voetbalprogramma van Omroep Brabant. "Iedereen heeft ambities en natuurlijk zou ik een stap hogerop willen. Maar dat betekent niet dat ik het bij Willem II niet naar mijn zin heb", aldus Lamprou.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

De doelman kreeg de vraag voorgelegd of hij met de huidige trainer van Willem II, Jurgen Streppel, naar sc Heerenveen zou willen. De Griek zei daarop lachend 'Ja'.

Wachten op privacy instellingen...

VertrouwenLamprou is de trainer en het publiek in Tilburg dankbaar voor het vertrouwen dat ze hem hebben gegeven. "Daar ben ik trots op. Maar zonder ambities is er geen leven. Iedereen wil hogerop. Ik heb genoeg kwaliteiten om die top te kunnen halen."
Mocht de volgende stap uitblijven, blijft hij graag bij Willem II. Ook al degraderen de Tilburgers dit seizoen naar de Jupiler League.

Wachten op privacy instellingen...

Roerige week bij NACVerder in FC Onder Ons aandacht voor NAC, waar het deze week erg roerig was. Niet alleen werd de vader van speler Grad Damen neergeschoten, ook maakte de club bekend in zee te gaan met Manchester City.
Analist en NAC-fan Sjoerd Mossou zet daar zijn vraagtekens bij. "Je moet sceptisch naar deze samenwerking kijken. NAC wordt er wel wijzer van. De vraag is of je een soort filiaal van Manchester City wordt of wordt het een samenwerking?", vraagt Mossou zich af.
Naast Kostas Lamprou zit AD-journalist Sjoerd Mossou aan tafel bij FC Onder Ons. Het voetbalprogramma van Omroep Brabant wordt dit keer door Job van der Zon gepresenteerd en is tot zaterdagavond ieder uur te zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.