Enorme politiecontrole in Hoogerheide: honderden overtredingen, 2 arrestaties, beslag op 12 auto's

15 april 2016 om 18:38
nl
Bij een grote politiecontrole op de toegangswegen naar Hoogerheide zijn donderdag honderden verkeersovertredingen geconstateerd. Ook werd beslag gelegd op twaalf voertuigen. Twee mannen werden opgepakt. Een van hen moest nog DNA afstaan, bij de ander werd een taser en een kleine revolver aangetroffen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

In totaal werd er ruim 15.000 euro geïnd. Bovendien werd er in totaal voor 22.500 euro aan naheffingsaanslagen opgelegd.
De controle werd uitgevoerd in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee, douane, de Belastingdienst en Belastingsamenwerking West-Brabant. Vanwege de verkeersactieweek werd extra toezicht gehouden op de verkeersveiligheid.
De politie inde bijna 1300 euro aan boetes. Verder werd een voertuig weggetakeld, omdat de bestuurder nog een bedrag van ruim 7500 euro moest betalen.
Honderden overtredingenVerder deelde de politie bekeuringen uit voor bijna 450 snelheidsovertredingen op de A4 tussen Bergen op Zoom en Hoogerheide. Ook maakten bestuurders zich onder andere schuldig aan het rijden over de vluchtstrook, het overschrijden van een doorgetrokken streep en het rijden zonder rijbewijs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.