Hoogbejaarde (87) na boodschappen beroofd van pinpas in lift door vier volwassenen in Sint-Oedenrode

16 april 2016 om 19:57
nl
Een 87-jarige vrouw is zaterdagochtend in Sint-Oedenrode op laffe wijze van haar pinpas beroofd. Vier volwassenen achtervolgden het slachtoffer en grepen haar beet toen ze in de lift stapte. Kort na de beroving heeft een van de verdachten gebruik gemaakt van de gestolen pinpas.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De hoogbejaarde was rond halfelf ’s ochtends in de Albert Heijn en liep vanaf de Markt terug naar huis. Hierbij werd ze achtervolgd door vier volwassenen: twee mannen en twee vrouwen.
Ze liepen rond kwart voor elf via de Martinus Passage richting de Deken van Erpstraat en naar de Meierij. Toen het slachtoffer aankwam bij haar aanleunwoning en in de lift stapte, gingen de verdachten over tot actie.
Tips?Het slachtoffer raakte voor zover bekend niet gewond. Vermoedelijk heeft een van de verdachten tussen kwart voor elf en kwart over elf in de omgeving van de Markt gebruik gemaakt van de pinpas.
De politie neemt de zaak hoog op en vraagt aan getuigen zich te melden op het bureau. Bellen kan ook via telefoonnummer 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.