Auto in stukken gebroken bij ongeluk in Bladel, automobilist zwaargewond - Omroep Brabant

Auto in stukken gebroken bij ongeluk in Bladel, automobilist zwaargewond

17 april 2016 om 09:14
De N284 in Bladel is zaterdagnacht afgezet geweest vanwege een ernstig ongeluk. Daarbij raakte een automobilist zwaargewond. Ter plekke bleek dat het veel erger had kunnen aflopen.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De automobilist had net zijn vriendin afgezet en reed iets na halfvier over de weg toen hij met zijn Volkswagen Golf in een flauwe bocht tegen een boom reed. De klap was zo hard dat de auto letterlijk in drie stukken brak.
Het ongeluk veroorzaakte dan ook een ravage. Op beide weghelften lagen auto-onderdelen. De portieren, het motorblok en de voorkant van de auto waren afgebroken. Her en der lagen bovendien losse motoronderdelen.
Wel aanspreekbaarDe hulpdiensten rukten in groten getale uit. Een traumahelikopter landde vlakbij. Uiteindelijk werd de automobilist in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou botbreuken hebben opgelopen in zijn gezicht. De man was wel aanspreekbaar.
Hulpverleners zochten ook naar andere slachtoffers in en bij de auto. Die werden niet aangetroffen. Wel werd ontdekt dat de snelheidsmeter op 130 kilometer per uur stond. Het is niet duidelijk of de automobilist ook zo hard reed op het moment van het ongeluk.
Oorzaak nog onbekendDe politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk nog. Agenten houden er rekening mee dat de automobilist onder invloed was van alcohol. De Golf is inmiddels door een bergingsbedrijf afgevoerd. De weg is weer vrijgegeven.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...