Dronken man mishandelt moeder en zus in Breda, man blijft na arrestatie familie lastigvallen

17 april 2016 om 11:50
nl
Een 35-jarige Bredanaar is twee keer in korte tijd opgepakt, omdat hij zijn familie mishandelde en bedreigde. Dat meldt de politie zondag.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De man mishandelde vrijdagavond in een dronken bui zijn moeder en zijn zusje. Dat gebeurde in een huis aan de Veertienbunder.
Man krijgt huisverbodDe moeder en haar dochter vluchtten de straat op. Daar troffen agenten ze aan, nadat er bij de politie verontrustende telefoontjes waren binnengekomen. De twee verklaarden dat ze elkaar wilden beschermen, maar allebei de volle laag kregen.
Agenten arresteerden de man later in de Emerparklaan. Hij zat vast tot zaterdagmiddag, waarna hij mocht gaan na het krijgen van een huisverbod. Er was afgesproken dat hij tien dagen niet in het huis aan de Veertienbunder mocht komen.
Man dreigt moeder 'van alles aan te doen'Kennelijk was de Bredanaar hier niet van gediend, want zaterdagavond belde hij zijn moeder op. Hij dreigde dat hij langs zou komen en haar 'van alles aan zou doen'. Zodra de politie hier lucht van kreeg reed ze naar de moeder toe. Die zat bang thuis.
De Bredanaar is nu voor de tweede keer opgepakt. Hij zit nog vast. De politie zegt een dossier op te maken waarin beide zaken worden behandeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.