Zangtalent Laura uit Gemert door naar volgende liveshow Deutschland Sucht Den Superstar

17 april 2016 om 12:56
nl
Ze slaapt alleen maar in Duitse hotels en weet niet eens waar ze momenteel is, maar voor Laura van den Elzen uit Gemert is het dat allemaal waard. De zangeres mocht zaterdagavond de eerste liveshow van Deutschland sucht den Superstar openen.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Van den Elzen opende de talentenjacht met het nummer I Love Rock'n Roll van Joan Jett. "Het is een supervet nummer, maar niet een nummer waarin ik kan laten zien wat ik kan. Daarom hoop ik dat ik dat de volgende keer wel kan doen."
En die kans komt ook, want Van den Elzen is door naar de liveshow van volgende week. Over het algemeen was het jurycommentaar goed. Wel vond een jurylid dat de Gemertse meer haar rockstem mocht laten horen. "Dan weet je dat je voor de volgende liveshow meer moet geven."
Carrière in Duitsland in het vizierWaarom de Duitsers de Brabantse trots zo graag willen horen? "Ik kan niet geloven waarom ik het zo goed doe, want we hebben nog negen anderen. Ze zeggen dat het leuk is dat een Nederlands meisje Duits probeert te spreken. Ik praat natuurlijk niet altijd goed, voor hen is dat heel erg grappig."
Ooit hoopt Van den Elzen een carrière te vinden in Duitsland. "Dat is een van de grootste landen en er is een grote markt van muziek en presentatie. Daar houd ik van. Dus als ik dat kan doen, dat zou geweldig zijn!"
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=7671YWEtZEI]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.