In stukken gebroken auto is van man (21) uit Bladel: slachtoffer zwaargewond aan gezicht en been

18 april 2016 om 15:31
nl
De automobilist die zaterdagnacht ernstig gewond geraakte bij een zwaar ongeluk op de N284 in Bladel, is een 21-jarige man uit die plaats, meldt de politie tegen Omroep Brabant. Het slachtoffer ligt nog altijd met ernstige verwondingen aan het gezicht en het been in het ziekenhuis. De man is wel aanspreekbaar.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Agenten houden er rekening mee dat de automobilist onder invloed was van alcohol. Er is bloed afgenomen van de bestuurder en technisch onderzoek gedaan. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend.
ZIE OOK: Auto in stukken gebroken bij ongeluk in Bladel, automobilist zwaargewond
Vriendin afgezetDe 21-jarige automobilist uit Bladel had net zijn vriendin afgezet en reed iets na halfvier over de weg toen hij met zijn Volkswagen Golf in een flauwe bocht tegen een boom reed. De klap was zo hard dat de auto letterlijk in drie stukken brak.
Het ongeluk veroorzaakte dan ook een ravage. Op beide weghelften lagen auto-onderdelen. De portieren, het motorblok en de voorkant van de auto waren afgebroken. Her en der lagen bovendien losse motoronderdelen. [YouTube:body:https://youtu.be/YfKaXeC-zPg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.