Bosschenaar helpt in Ecuador slachtoffers aardbeving

18 april 2016 om 20:39
nl
Bosschenaar Boyd Hendrikse is in Ecuador en probeert de slachtoffers van de aardbeving te helpen. Zelf zat hij in een bus toen de aarde begon te trillen. In zijn omgeving viel de schade mee.
Profielfoto van de Jong Femke
Geschreven door
de Jong Femke

Aan de kust is het volgens de Bosschenaar dramatisch. Hij heeft nog steeds geen contact met bekenden van hem in het getroffen gebied. Bij de aardbeving vielen 350 slachtoffers en dit aantal loopt nog op.  De Bosschenaar verkoopt deze maand zijn foto's waarvan de opbrengst naar de slachtoffers gaat.
"Geld is nu het hardst nodig", laat Boyd weten. Alleen deze maand verkoop ik voor 40 dollar mijn foto's.  Zo kun je als Brabander ook je bijdrage leveren. "Op termijn is het voor de opbouw van het land belangrijk dat het toerisme weer op gang komt, maar nu is geld hard nodig."
HulpHet geld dat de foto's opbrengen gaat direct naar het Rode Kruis in Ecuador. Boyd is niet de enige die probeert te helpen. "Op veel plekken proberen mensen iets te doen in mijn regio. Er zijn veel inzamelingsacties en oproepen voor mensen die met trucks naar de kust kunnen reizen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.