Mannen die Belg dubbele schedelbasisfractuur sloegen en schopten nog altijd spoorloos

18 april 2016 om 20:00
nl
Wat voor twee Belgische mannen een mooi uitje had moeten worden, liep op Eerste Paasdag uit op een drama. Een van de mannen werd zwaar mishandeld bij het Eurocircuit in Valkenswaard. Hij liep een dubbele schedelbasisfractuur op en moest in kritieke toestand naar het ziekenhuis worden gebracht.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedde maandagavond aandacht aan de zaak. Het is namelijk nog steeds niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor de zware mishandeling.
Scheurende scooterDe Belg liep zondag 27 maart met een vriend langs het tijdelijke kampeerterrein van de motorcross. Een scooterrijder scheurde voorbij en een van de mannen werd door het windscherm van de scooter geraakt.
In eerste instantie reed de scooterrijder door, maar de bestuurder kwam later met een aantal andere mannen terug. De Belgische man, vader van een vijf maanden oude dochter, werd in elkaar geslagen en geschopt. “Zijn leven hing aan een zijden draadje. We hebben bange momenten moeten doorstaan”, vertelde een familielid eerder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.