Roosendaler in de race voor Mister Gay World - Omroep Brabant
Video

Roosendaler in de race voor Mister Gay World

18 april 2016 om 20:22
nl
De 33-jarige Steven van Akelijen uit Roosendaal vertegenwoordigt Nederland tijdens de Mister Gay World-verkiezing op Malta. Hij werd in 2015 tweede bij de Mister Gay Netherlands-verkiezing. De winnaar destijds, het Eindhovense raadslid Tom van den Nieuwenhuijzen, kan niet naar Malta vanwege andere verplichtingen en daarom vervangt Van Akelijen hem.
Profielfoto van Verkuijlen Jos
Geschreven door
Verkuijlen Jos

"Voor een deel is het een echte mister verkiezing", vertelt Steven. "Je kent het wel, de zwembroek, een fotoshoot en een show in klederdracht." Maar de boodschap is veel belangrijker, zegt de Roosdendaler. "Het is echt geen misterverkiezing waar de enige inhoud 'wereldvrede' is.
'Ik wil geaccepteerd worden'Van Akelijen wil vooral opkomen voor Nederlandse wensvaders, nadat hij zelf veel problemen ondervond toen hij als alleenstaande homoseksuele man vader wilde worden. "Ik ben er klaar mee dat wij niet getolereerd worden. Ik wil geaccepteerd worden."
De Mister Gay World-verkiezing begint dinsdag 19 april en eindigt 23 april. Dan weten we of Steven van Akelijen gewonnen heeft.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.