Meeste kenners zien Ajax gelijk spelen tegen Heerenveen, PSV gaat winnen

19 april 2016 om 15:12 • Aangepast 21 november 2020 om 11:04
nl
Het merendeel van de kenners uit de FC Onder Ons Toto ziet Ajax morgen gelijk spelen tegen sc Heerenveen. Aad de Mos, Sjoerd Mossou, Hélene Hendriks en Maarten Nuyts denken dat de Amsterdammers de punten moeten delen met de ploeg van Foppe de Haan. "Van de drie ploegen die Ajax nog tegen krijgt is Heerenveen de lastigste", meent Mossou.
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

Volgens de columnist van het Algemeen Dagblad gaat PSV dinsdag in eigen huis winnen van Vitesse. Toch blijft hij voorzichtig over de titelkansen voor PSV. "Als mijn voorspellingen van deze week uitkomen dan schat ik de kans dat PSV kampioen wordt op 51 procent", aldus Mossou.
Ook de PSV-watcher Paul Post verwacht, net als alle andere kenners, dat PSV zal winnen van Vitesse. In tegenstelling tot Sjoerd Mossou denkt Post niet dat Ajax punten zal verspelen in Friesland. "Ajax kreeg tegen FC Utrecht (red. 2-2) een wake-up call. Ik verwacht niet dat ze weer zullen bezwijken. Bovendien denk ik dat het spel van het middelmatige Heerenveen Ajax beter ligt."
'Voor Willem II is elke wedstrijd een worsteling'Over de kansen van Willem II in het degradatie duel tegen Cambuur Leeuwarden zijn de kenners het grotendeels eens. Maarten Nuyts, Joost van Erp, Hélene Hendriks en Sjoerd Mossou verwachten een gelijkspel. Mossou: "Er zit denk ik niet meer in voor de Tilburgers. Voor Willem II is elke wedstrijd op dit moment een worsteling en Cambuur vecht om lijfsbehoud."
Paul Post en Aad de Mos denken dat Willem II zal verliezen. "Ze zitten in een negatieve flow", is de korte verklaring van De Mos, die komende vrijdag als analist tegenover presentator Paul Post zal zitten.
ZIE OOK: Lezen wat de kenners bij de andere wedstrijden denken? Kijk dan hier voor alle voorspellingen!

Wachten op privacy instellingen...

TussenstandIn de voetbaltoto van FC Onder Ons staat Joost van Erp nog altijd op de eerste plaats. Hij lijkt afgelopen week een definitieve slag te hebben geslagen en heeft nu 138 punten. Alleen Aad de Mos kan nog enigszins in zijn spoor blijven met 133 punten. Job van der Zon is nog altijd hekkensluiter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!