Tilburg maakt zich op voor ijshockeykraker Destil Trappers om kampioenschap Oberliga

19 april 2016 om 15:28 • Aangepast 21 november 2020 om 11:04
nl
De ijshockeyers van Destil Trappers kunnen dinsdagavond in eigen huis kampioen worden van de Duitse Oberliga. De Tilburgers staan met 2-0 voor in de best of five serie tegen Bayreuth en de derde wedstrijd is live te volgen via internet. "Even afmaken? Zo werkt het echt niet!'
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

Het zijn mooie tijden in Tilburg. De plaatselijke ijshockeytrots staat volop in de belangstelling en IJsportcentrum Stappegoor zal ook dinsdagavond tot de nok toe gevuld zijn.
"De kaarten voor vanavond waren in zes minuten uitverkocht en de 200 extra kaarten weer in vijf minuten. Ze hebben honderden mensen teleur moeten stellen en het is echt een gekkenhuis op de tribunes. Dat krijg je echt mee op het ijs. Geweldig!", aldus speler Ivy van den Heuvel.
John Maes, voorzitter van Trappers Fanatic, beloofde dat het team dinsdagavond opnieuw een fantastische sfeer kan verwachten. "Het wordt één grote, kolkende massa!"
KnotsgekTrappers heeft uit de maximaal drie resterende duels nog één zege nodig om de titel te pakken, maar dat lijkt makkelijker dan het is. "Veel mensen roepen nu dat we het even af moeten maken, maar zo werkt het écht niet. De wedstrijden liggen heel dicht bij elkaar. Zij zijn een aanvallend team en wij ook. Qua uitslagen waren het echt knotsgekke wedstrijden."[Tweet:body:https://twitter.com/TrappersFanatic/status/721932269317976064] [Tweet:body:https://twitter.com/TrappersFanatic/status/721345008931053568]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.