Spugende Bosschenaar (34) bijt kroegbaas in arm

19 april 2016 om 16:52
nl
Een 34-jarige man uit Den Bosch is maandagnacht in Schaijk aangehouden nadat hij zowel de eigenaar van een café in Schaijk als een politieagent had bespuugd. De kroegeigenaar werd door de man ook in zijn arm gebeten.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Agenten kwamen rond halftwee naar het café in de Schutsboomstraat. Ze waren gebeld door de kroegbaas die vertelde dat hij mishandeld was door een lastige klant.
De eigenaar van het café in Schaijk had de Bosschenaar tegen sluitingstijd verschillende keren verzocht te vertrekken. De man reageerde niet en werd hierop door de eigenaar via de achterdeur naar buiten gedirigeerd. Hierbij zwaaide de Bosschenaar wild met zijn armen. Ook beet hij de kroegbaas in zijn arm.
Aangifte gedaanTegen de politie vertelde de Bosschenaar in eerste instantie dat hij in de kroeg was mishandeld. Even later deden de kroegeigenaar en enkele andere gasten hun verhaal. Op dat moment werd de Bosschenaar opnieuw agressief. Dit keer tegen de agenten.
Toen hij de agenten beledigde, werd hij aangehouden. Op dat moment bespuugde hij een agent met bloed. Zowel de agent als de cafébaas hebben inmiddels aangifte gedaan tegen de spugende Bosschenaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.