Michael van Gerwen zet Peter Wright en Adrian Lewis opzij in Premier League

22 april 2016 om 01:17
nl
Michael van Gerwen heeft donderdagavond Adrian Lewis met 7-5 verslagen in de Premier League of Darts. De darter uit Gemonde speelde niet groots, maar kwam nauwelijks in de problemen.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Van Gerwen kwam eenvoudig op een 2-0 voorsprong. De derde leg lag voor het oprapen, maar omdat dubbel 1 werd gemist, kwam Lewis weer in het spoor van Van Gerwen.
Even lastigLewis, die eerder op de avond van Raymond van Barneveld verloor, was niet in beste doen. Van Gerwen kon daardoor makkelijk uitlopen naar een 4-1 voorsprong. Toch knokte Lewis zich terug tot 4-4.
Daarna was het weer de beurt aan ‘Mighty Mike’. Bij een 6-4 voorsprong had hij twee pijlen om de wedstrijd te beslissen, maar hij liet dat na. Lewis kwam terug tot 6-5 en daardoor was een beslissende twaalfde leg nodig, waarin Van Gerwen de klus alsnog klaarde.
Overtuigende zege op WrightEerder op de avond versloeg Van Gerwen de Schot Peter Wright. Dat gebeurde met duidelijke cijfers: 7-2.
‘Mighty Mike’ was weer als vanouds bezig. Hij sloeg al snel een gat met Wright en kwam op een 4-1 voorsprong. De kleurrijke Schot had weinig in te brengen. Het gemiddelde van Van Gerwen lag continu ruim boven de 100. Van Gerwen won uiteindelijk met 7-2.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.