Docenten in Waalwijk te grazen genomen bij eindexamenstunt

22 april 2016 om 21:38
nl
Pas voortaan op als wordt gevraagd waar je ’s nachts voor wakker gemaakt mag worden. Voor je het weet word je namelijk écht in het holst van de nacht uit je bed gehaald. Het overkwam donderdagnacht acht docenten van de middelbare school SG de Overlaat in Waalwijk.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Zij waren ‘slachtoffer’ van een ludieke eindexamenstunt van acht leerlingen van het vmbo. De stunt, een initiatief van docenten Anette van Kampen en Iris Muijzelaar, was goed voorbereid.
VragenlijstEen aantal weken terug moesten alle docenten een vragenlijst invullen, zogenaamd voor het jaarboek. ‘Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?’, was een van de vragen. Nietsvermoedend werden de vragen beantwoord en zo kwamen de leerlingen aan de benodigde informatie.
Donderdagnacht was het zover. De leerlingen wekten onder begeleiding van Van Kampen en Muijzelaar acht docenten. Zo kreeg mevrouw Feenstra een lekkere bak ijs, meneer Strijk een doos Magnums. De andere ‘slachtoffers’ kregen hamburgers, een frikandel speciaal, een bordje carpaccio, nacho’s met kaas en boerenkool met worst.
Reacties“Soms waren ze nog een beetje verbaasd, maar de reacties waren allemaal erg leuk”, vertelt Muijzelaar. “We hebben vannacht nog boerenkool met worst gegeten en frikandellen gebakken. Het was hartstikke leuk.”
[YouTube:body:https://youtu.be/68zRlDA0Aj0][YouTube:body:https://youtu.be/NKQLI9HxNEg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.