Vuurwapen gevonden na grote politieactie met honden in Almkerk: '20 agenten op de been'

23 april 2016 om 01:39
nl
Na een urenlange doorzoeking in een verhuurd appartement aan de Midgraaf in Almkerk heeft de politie een vuurwapen gevonden. Een politieteam van zeker twintig agenten viel het pand vrijdagmiddag binnen, meldden verschillende buurtbewoners aan Omroep Brabant.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De recherche startte een onderzoek nadat zij informatie had gekregen dat er in de woning vermoedelijk een vuurwapen zou zijn. Agenten deden vrijdag een doorzoeking in het appartement en troffen inderdaad het wapen aan. Dit is in beslag genomen.
Urenlang was de politie in Almkerk in groten getale aanwezig. Er werden zeker zes wagens en tenminste twintig agenten rond het terrein gezien. Ook werd het pand doorzocht met getrainde politiehonden. Volgens een buurtbewoner was er ook een arrestatieteam uitgerukt, maar dat is nog niet officieel bevestigd.
Geen arrestatiesNieuwsgierige kijkers werden door de agenten op afstand gehouden van het erf. Een buurtbewoner vertelde deze omroep dat ze ’s middags haar terrein tijdelijk niet af mocht vanwege de politieactie.
Bij de inval werd niet opgepakt. De politie gaat komend weekend verder met het onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.