Koningsdag-feest Electric Orange verplaatst naar Beursgebouw Eindhoven vanwege weersvoorspellingen

23 april 2016 om 01:58
nl
Het op Koningsdag gehouden festival Electric Orange wordt verplaatst naar het Beursgebouw in Eindhoven. Aanleiding is het voorspelde slechte weer. “Om toch echt een oranje sfeer op het festival te kunnen garanderen, is besloten het festival te verplaatsen naar een indoor locatie”, melden organisatoren First Vision en Par-T.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Het festival wordt hiermee het grootste indoor Koningsdag-festival van Eindhoven. Het feest duurt van twaalf uur ’s middags tot elf uur ’s avonds. Toegang is en blijft gratis.
VerplaatsingIn eerste instantie zou Electric Orange plaatsvinden op de Vestdijk bij het Pullman Hotel. Maar door de verwachte hevige regenval, onweersbuien en zelfs sneeuw lijkt het de organisatie verstandiger om het feest naar een binnenlocatie te verplaatsen. Daarbij blijft de opzet precies dezelfde, met dezelfde artiesten en dezelfde show.
Het Beursgebouw in Eindhoven is al meerdere malen thuisbasis geweest van grote muziekevenementen. De gunstige locatie, direct naast het station in Eindhoven, leent zich volgens de organisatoren perfect voor Electric Orange.
ZIE OOK: Mogelijk witte Koningsdag door sneeuw en hagel, 'Het moet niet gekker worden'
Line-upArtiesten als Yellow Claw, Sander van Doorn, Quintino, Sick Individuals, MOTi, LNY TNZ, Julian Jordan, Ferreck Dawn en Willem at Work beklimmen op Koningsdag de planken van het dancefestival.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.