Laura van den Elzen (18) verplettert jury Duitse Idols in Game of Thrones-klooster

24 april 2016 om 13:30
nl
De 18-jarige Laura van den Elzen is zaterdagavond doorgestroomd naar de volgende liveshow van ‘Deutschland sucht den Superstar’. Het zangtalent uit Gemert bereikte met een Duitse song de halve finale van de grootste talentenjacht van Europa.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Dankzij haar overwinning maakt Laura nu onderdeel uit van een grote concertreeks die in mei en juni door Duitsland zal toeren.
'Ze verraste iedereen'In de liveshow van zaterdag moesten alle kandidaten in het Duits zingen. Dat was voor Laura haar eerste keer. Ze vertolkte het nummer "Ich sterb fur Dich" van Vanessa Mai en van componist Dieter Bohlen. “In de Duitse media werd al aangekondigd dat dit voor Laura een zeer moeilijke opdracht zou zijn”, zegt haar vader.
“Maar ze verraste iedereen en kreeg veel positieve reacties. De presentator vergeleek haar accent en charme met dat van Linda de Mol en Sylvie Meis."
Game of ThronesDe show speelde zich af in het Klooster Eberbach, het grootste klooster van Europa dat onder andere bekend is van HBO-serie Game of Thrones.
7 mei is in Düsseldorf de grote finale van Deutschland sucht den Superstar. Hier worden 20.000 bezoekers verwacht. De show trekt wekelijks 5 miljoen kijkers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.