Totaal gestripte Mercedes AMG in Uden laat eigenaar gelaten achter, 'Je doet er gewoon niets aan'

26 april 2016 om 00:07
nl
Voor de derde keer in één maand is maandagochtend vroeg in Uden een Mercedes gestript van zijn onderdelen. De auto werd ontdaan van koplampen, airbag en zelfs de motorkap. Om vijf uur 's ochtends vond een buurtbewoner de wagen.
Profielfoto van Kersten Anne
Geschreven door
Kersten Anne

"Met motorkap zag hij er een stuk mooier uit." Tom Noë werd maandagmorgen om zes uur wakker gebeld door de politie, die vertelden dat in zijn auto ingebroken was. "Ze zeiden dat ik niet moest schrikken van hoe de auto eruit zag."
Eerder ingebrokenEr was al eens eerder in de Mercedes AMG ingebroken en toen was het navigatiesysteem meegenomen. Deze keer was het toch wel veel erger. "Het navigatiesysteem nam ik vanaf toen telkens mee uit de auto, maar hiertegen had ik niets kunnen doen."
De motorkap, de koplampen en een groot gedeelte van de voorkant van de auto zijn allemaal weg. En dat terwijl de auto gewoon op een parkeerplaats aan de openbare weg stond. "Ik denk dat ze steeds brutaler worden, dat ze zich nergens meer door laten weerhouden. Hondsbrutaal."
Erg jammerInmiddels heeft Tom een leenauto van de zaak ontvangen. "Ik had de auto destijds uitgekozen omdat ik hem zo mooi vond, dit is vooral heel erg jammer. Ik hoop dat hij nog gemaakt kan worden, ik wil hem niet kwijt."
De Mercedes stond geparkeerd op een gewone parkeerplaats aan de openbare weg. Een buurtbewoner sloeg 's ochtends alarm.
Dat kon niet voorkomen dat de auto gestript en met gehavend uiterlijk achterbleef. Hopelijk is de auto nog te redden. Het zou Tom er veel aan gelegen zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.