Video

Campings in Brabant deze vakantie van de regen in de drup

25 april 2016 om 21:13
nl
Vakantie en goed weer vallen vaak samen. Tenminste, dat hopen we allemaal. Alleen soms wil dit ook wel eens misgaan, zoals deze meivakantie. Bij campings in Brabant merken ze dit. Veel mensen blijven namelijk thuis.
Profielfoto van Verhoeven Dirk
Geschreven door
Verhoeven Dirk

Bij camping Zonneland in Nispen is het rustig. "Ik zag net weer een gezin met kinderen weggaan. Veel mensen gaan naar huis of ze komen niet eens", aldus de baas van de camping.
Rooskleurig En in de tenten op de camping ’t Schouwke in Wouwse Plantage laten ze de kopjes niet hangen. "We hebben lekker de kachel aan", vertelt een vader.
En dat merkt ook de campingeigenaar. "Ik heb gisteravond een paar keer de stoppen moeten vervangen. Iedereen zet natuurlijk zijn kacheltje vol aan."
ZIE OOK: De eerste dag van de meivakantie: Van lentelessen tot lentekriebels
En ook al regent het veel, ze houden de moed er in. "Tussen de buien door gaan we lekker naar buiten en anders doen we binnen een spelletje."
"Thuis zou ik trouwens hebben gezegd dat het de hele dag zou hebben geregend, maar hier bekijk ik het een stuk rooskleuriger en zijn het gewoon een paar buien", aldus moeder.
Gelukkig houden mensen het positief en blijven ze een zonnetje in huis. Of tent. Dat maakt de vakantie toch wat aangenamer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.