Ook dochter van eigenaar pandjeshuis Eindhoven opgepakt voor witwassen en heling - Omroep Brabant

Ook dochter van eigenaar pandjeshuis Eindhoven opgepakt voor witwassen en heling

25 april 2016 om 18:41
nl
De politie heeft maandag een tweede verdachte aangehouden in een groot onderzoek naar heling en witwassen in Eindhoven. Het gaat om de 28-jarige dochter van een 45-jarige man die eerder tijdens een politie-inval werd aangehouden in een pandjeshuis aan de Schubertlaan in Eindhoven.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Bij die inval op 22 maart werden tonnen aan goud en sieraden gevonden. De 45-jarige man is de eigenaar van het pand, dat onlangs door de gemeente werd gesloten.
De man is begin april voor de raadkamer verschenen en zit nog in voorarrest. Net als haar vader wordt de dochter verdacht van heling en witwassen.
Rol pandjeshuisDe afgelopen jaren hield de politie meerdere verdachten aan voor woninginbraken in en rond Eindhoven. Bij die onderzoeken dook meermaals de naam op van een pandjeshuis aan de Eindhovense Schubertlaan, waar veel van de gestolen spullen zouden worden ingeleverd.
Iemand die tweedehands goederen opkoopt, moet alle goederen die hij bezit en koopt registreren. De politie heeft sterke aanwijzingen dat de man zou rommelen met het in- en verkoopregister.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.