Video

Geen paniek, geen paniek, het is een ramp, maar niet wat het lijkt

26 april 2016 om 00:07
nl
Inwoners van Woudrichem dachten maandagmiddag op z'n minst dat er een zwaar ongeluk was gebeurd op de rivier de Merwede. Op het pleintje waar ook de veerboot afmeert, liepen veel mensen rond van de reddingsbrigade, er stond een ambulance met zwaailichten en natuurlijk was ook de politie van de partij. Toch was er niks aan de hand.
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

Wie niet beter wist, kon uit de wirwar van mensen en hulpdiensten maar één ding concluderen. Dit is 'een noodsituatie'. De stem van de regisseur die 'tot zover' riep, bracht de ware toedracht aan het licht  
CT-scanOp 'de bol', zoals het pleintje heet, werd één van de grotere scenes opgenomen van de populaire tv-serie Dokter Tinus.
Toeschouwers zagen hoe een bezorgde Thom Hoffman zich afvroeg of de man op de brancard nog wel in leven zou blijven. "Hij heeft een CT-scan nodig om te kijken of het gaat om een herseninfarct", zei de acteur als dorpsdokter Dokter Tinus.
RampgebiedIn Woudrichem zijn de opnamen bezig voor het vijfde seizoen van Dokter Tinus. Zo nu en dan wordt de filmset omgetoverd in een rampgebied. Zo ook nu. Maar er is niks aan de hand. Gelukkig.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.