Kou en regen tijdens Koningsdag, en dus willen feestgangers af van hun tickets

26 april 2016 om 13:51
nl
Veel mensen willen af van hun tickets voor koningsdagfeesten in Brabant nu er slecht weer wordt verwacht. Op doorverkoopsite TicketSwap staan inmiddels honderden tickets te koop voor Brabantse outdoorfeesten, soms voor minder dan de helft van het aankoopbedrag.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Het koningsdagfeest van Radio 538 in Breda raakte in sneltreinvaart uitverkocht, maar na weersvoorspellingen met regen en kou proberen veel mensen op het laatste moment hun kaartje te slijten.
Veel verkopers geven op Facebook aan dat ze vanwege de verwachte regen afzien van dansjes op het Chasséveld.  De organisatie van het feest in Breda neemt geen verdere maatregelen tegen het slechte weer, maar raadt bezoekers aan zich warm aan te kleden en poncho's mee te nemen.
Paraplu's mogen vanwege veiligheidsrisico's niet mee het festivalterrein op.
ZIE OOK: Gemeenten houden op Koningsdag ‘het weer scherp in de gaten’ en activiteiten zoeken de warmte op
Supersized Kingsday Festival neemt wél maatregelenOok voor het nagenoeg uitverkochte Supersized Kingsday Festival op Aquabest staan inmiddels ruim honderd kaarten te koop. Op de Facebook-pagina van het evenement in Best wordt vooral het slechte weer als reden voor verkoop genoemd.
De organisatie van het festival in Best neemt overigens wel maatregelen tegen de regen en deelt gratis poncho’s uit aan alle bezoekers. Daarnaast zijn over het hele terrein extra vloeren geplaatst zodat bezoekers niet in het natte gras hoeven te staan.
Veel van de area’s waarin de verschillende dj’s optreden zijn geheel of deels overdekt. Enkel de ‘Freestyle-area’ en de ‘RAW Hardstyle-area’ zijn niet overkapt, aldus de organisatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.