Video

Meivakantie met winterweer: glühwijn en warme chocolademelk op de Brabantse campings

26 april 2016 om 18:57
nl
De campinggasten op camping Ter Spegelt bij Eersel lopen in regenkleding of winterjassen. Buiten is bijna niemand met dit gure, bijna winterse weer. Alleen in het overdekte strandbad is het druk en goed toeven.
Profielfoto van van Hoof Rene
Geschreven door
van Hoof Rene

De campinggasten op Ter Spegelt kunnen er gelukkig nog om lachen, het gure weer in deze meivakantie. "Wij maken het wel gezellig met glühwijn en warme chocolademelk", zeggen twee dames uit Rotterdam, terwijl ze hun capuchons over het hoofd doen tegen alweer een nieuwe regenbui.
SpelletjesBij een familie uit Mierlo brandt de kachel in de voortent. Het gezin is gezellig spelletjes aan het spelen. "Het is goed te doen en wij kunnen gaan zwemmen", zegt de zoon. Ook moeder maakt er geen drama van: "Wij hebben vakantie en kunnen lekker uitslapen".
Voor de meeste campinggasten is het overdekte strandbad van Ter Spegelt nu favoriet. "Het lijkt hier wel zomer", zegt een man die met zijn gezin op het strand tussen de palmbomen zit. En zo maken de campinggasten er ondanks het barre weer toch nog het beste van.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.