Video

Slecht weer en kou op Koningsdag, hier in Brabant worden maatregelen genomen [KAART]

27 april 2016 om 14:43
nl
Het weer zit niet echt mee woensdag en dat heeft gevolgen voor sommige evenementen op Koningsdag 2016. Op onze interactieve kaart kun je zien op welke plekken in Brabant maatregelen zijn genomen vanwege de slechte weersvoorspellingen. Welke feestprogramma’s zijn gewijzigd en waar zijn evenementen afgelast? Je ziet het hier.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

In Helmond zijn de grote feesten in het Havenpark bijvoorbeeld afgelast en in Eindhoven gaan de twee grote feesten naar binnen. In Tilburg gaat het traditionele vuurwerk aan de Piushaven niet door. Op andere plekken, zoals in Breda bij 538Koningsdag, lijkt nog geen vuiltje aan de lucht.
De kaart is géén volledig overzicht, maar een overzicht van wijzigingen die aan Omroep Brabant gemeld zijn. Neemt de organisatie in jouw dorp of stad ook maatregelen? Laat het ons weten via
[email protected], dan nemen we het op in de kaart. [localfocus:body:https://localfocus2.appspot.com/571f8de12823b]In de lichtgekleurde gemeenten zijn vooralsnog geen wijzigingen bekend.
Er zijn veel plekken waar men woensdagochtend eerst en vooral eens goed omhoog kijkt. Om daarna waarschijnlijk de poncho en de paraplu te pakken en tóch maar ‘even te gaan kijken’. Het blijft tenslotte Koningsdag, weer of geen weer. Als je nou naar buiten gaat, lees dan vooral ook even de tips die we speciaal voor deze koude Koningsdag hebben opgesteld. Heb je toch nog een goede dag, regen of niet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.