Danny Ghosen zoekt problemen in Oss en vindt ze: banden lek gestoken

27 april 2016 om 13:42
nl
De banden van de auto van tv-journalist Danny Ghosen zijn onlangs lek gestoken in Oss. Ghosen was daar voor zijn programma 'Danny zoekt problemen' waarvoor hij probleemwijken in Nederland bezoekt.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

In Oss ging hij naar de buurt van de Reigerstraat waar de ramen van een huis bedoeld voor asielzoekers waren ingegooid. Hij kreeg geen warm welkom. Toen hij het inmiddels dichtgetimmerde pand naderde, kreeg hij het meteen aan de stok met buurtbewoners die niet wilden dat hij video-opnamen maakte in de straat. "Weg met die camera! De media verdraaien toch alles."
MiddelvingerEenmaal terug bij zijn auto die hij expres een paar straten verderop had geparkeerd, bleken alle banden met een groot mes lek te zijn gestoken. In de uitzending van woensdagavond praat hij ondanks het in eerste instantie niet warme welkom, toch nog met buurtbewoners over de komst van vluchtelingen naar de wijk.
Sommige mensen zijn heel duidelijk en willen de nieuwkomers niet hebben. "Weg met dat nieuwe spul", zegt een bewoner en hij steekt zijn middelvinger op. "Die kunnen ze krijgen." Maar het is niet alleen maar negatief. Buurtbewoner Angelo vangt juist asielzoekers in huis op. 'Danny zoekt problemen' wordt woendagavond om vijf voor tien uitgezonden op NPO 3.
[youtube:body:https://youtu.be/A8EdFY4KYhI]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.