Tiësto en Hardwell spelen thuiswedstrijd: 'Brabant is het gezelligst'

28 april 2016 om 09:47
nl
Wereldberoemd, maar nog steeds supertrots op hun roots. En die roots liggen voor Tiësto en Hardwell in Breda. Woensdag tijdens Koningsdag speelden ze apetrots een thuiswedstrijd. Ze mochten draaien tijdens de derde editie van 538Koningsdag. "We zijn trotse Bredanaars en om hier te mogen draaien is een hele eer."
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Tiësto droeg voor de gelegenheid zijn koninklijke onderscheiding. "Vandaag is het Koningsdag. Ik ben heel trots dat ik de onderscheiding ooit gekregen heb. Van de koningin toentertijd. Dus ik dacht: ik draag hem vandaag."
LEES OOK: Breda geniet van derde editie 538Koningsdag [FOTO'S]
Brabant het gezelligstOmroep Brabant sprak de twee dj's vlak voordat ze het podium op moesten. Hardwell droeg trots zijn 076-Breda shirt. "Ja natuurlijk draag ik die. 100 procent!" Tiësto had er ook veel zin in om samen met Hardwell het podium te beklimmen: "We zijn goede vrienden, haast familie."
Dat het ook nog in hun thuishaven was, maakte de dj's helemaal enthousiast: "Sowieso is Brabant in het algemeen het gezelligst. Daar staan wij Brabanders om bekend. We hebben niet voor niks carnaval. Gegarandeerd gaat het dak er zo af."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.