Nominatie Paco van Moorsel voor titel 'Beste voetballer Jupiler League': 'Draaide heel goed seizoen'

28 april 2016 om 19:00
nl
Boxtelaar Paco van Moorsel is genomineerd voor de titel 'Beste voetballer in de Jupiler League'. De middenvelder had met zijn twaalf goals en assists een belangrijk aandeel in het kampioenschap van Sparta Rotterdam.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Van Moorsel moet het in de strijd om deze eretitel opnemen tegen ploeggenoot en clubtopscorer Thomas Verhaar, Tarik Tissoudali van Telstar, Ricardo Kip van Almere City en Leon de Kogel van Go Ahead Eagles. [YouTube:body:http://youtu.be/oWyGwgShLJE]“Paco heeft een heel goed seizoen gedraaid", knikt ploeggenoot Ryan Sanusi. "Hij is een heel belangrijke speler voor Sparta." Aanvoerder Michel Breuer noemt de Boxtelaar een 'echte nummer tien'. "Hij heeft me positief verrast. Met zijn vrijlopen en rust aan de bal… Voor zijn positie heeft hij eigenlijk alles.”
CoachMitchell van der Gaag maakt kans op de titel 'beste coach in de Jupiler League'. De trainer van FC Eindhoven heeft concurrentie van Alex Pastoor (Sparta), Robert Molenaar (FC Volendam) en Jack de Gier (Almere City FC).
Van der Gaag slaagde erin FC EIndhoven weer in de top vier van van de Jupiler League te laten eindigen, wat knap is na het vertrek van verschillende steunpilaren, zoals Branco van den Boomen (sc Heerenveen), Joey Sleegers (NEC), Tom Muyters (Excelsior), Jens van Son (Roda JC) en Norichio Nieveld (Go Ahead Eagles).
Kanshebber CaenepeelFC Eindhoven-aanvaller Jinty Caenepeel is genomineerd voor de titel 'Grootste talent', samen met Spartaan Denzel Dumfries, Gyliano van Velzen van FC Volendam en VVV"er Vito van Crooy. Caenepeel scoorde dit seizoen vijftien keer in 29 wedstrijden.
De achtste editie van het gala vindt 3 mei plaats in het stadion van Almere City. AZ-aanvaller Vincent Janssen, de huidige topscorer van de eredivisie, zal de prijs voor de beste speler uitreiken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.