Rob Kersten vroeg vriendin Ayse ten huwelijk bij Tilburg Zingt: ‘Ik was zo zenuwachtig’

29 april 2016 om 00:54
nl
Tijdens het liedje Brabant op je knieën gaan voor de liefde van je leven: trouwfotograaf Rob Kersten (30) deed het op Koningsnacht bij Tilburg Zingt. Vriendin Ayse zei gelukkig ja en zo werd het sprookje werkelijkheid. “Ik was heel erg zenuwachtig”, vertelt Rob.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Hij legt beroepsmatig zielsgelukkige verliefde stellen op de gevoelige plaat. “Ik hoor vaak mooie verhalen als ik bij mensen thuis kom. Maar ik wilde het graag op mijn eigen manier doen.”
Vorig jaar ging hij samen met Ayse (32) en een aantal vrienden naar Tilburg Zingt. Het liedje Brabant van Guus Meeuwis wordt daar traditiegetrouw gezongen. “Dat is voor ons een speciaal nummer geworden. Daarom vond ik het toepasselijk om aan het eind van dat liedje de grote vraag te stellen”, blikt Rob donderdagavond terug.
Leuke stressZonder dat Ayse er weet van had, was Rob al anderhalve maand bezig om zich voor te bereiden op het speciale moment. Hij zorgde ervoor dat vriendinnen van Ayse en zijn eigen beste vrienden – net als het jaar daarvoor – weer meegingen naar Tilburg Zingt. Zij waren op de hoogte, Ayse niet. “Ze zag het helemaal niet aankomen. Ik was zenuwachtig, maar probeerde om zo koel mogelijk te blijven. Het bracht de nodige stress met zich mee, maar wel op een leuke manier.”
Bij de laatste klanken van Brabant ging Rob te midden van de menigte op zijn knieën. En toen Ayse eenmaal bekomen was van de schrik, volgde een volmondig ja. “Ik had het gevoel dat we maar met zijn tweeën waren. Best bizar want het was druk. Er ontstond een kringetje om ons heen en ik hoorde wel mensen joelen en fluiten. Hier en daar kreeg ik schouderklopjes en een aai over mijn bol.”
NagenietenHet stel is gelukkiger dan ooit. Wanneer de bruiloft gaat plaatsvinden, weten ze nog niet. “Dit weekend zullen we het er eens rustig over hebben. Maar nu genieten we vooral nog even na van dit bijzondere moment.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.