Technisch manager Marcel Brands verlengt contract bij PSV

29 april 2016 om 16:37 • Aangepast 21 november 2020 om 10:49
nl
PSV heeft vrijdag het contract met Marcel Brands opengebroken en verlengd tot de zomer van 2020. De oude verbintenis van de technisch manager liep volgend jaar af. Brands werkt sinds 2010 bij PSV. Daarvoor werd hij kampioen met AZ.
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

De oud-voetballer begon zijn loopbaan als technisch directeur bij RKC Waalwijk. Brands is naar eigen zeggen nog niet klaar bij de regerend kampioen uit Eindhoven.
"Het is alweer een tijdje geleden dat Toon Gerbrands en de raad van commissarissen kwamen praten over een nieuw contract. Ik heb dat toen wat vooruitgeschoven, maar er sprak veel vertrouwen vanuit'', vertelde hij.

Wachten op privacy instellingen...

'Mooiste club' “Voor mijn gevoel heb ik nog veel te doen bij deze club. Er komt opnieuw veel talent aan uit de jeugd en ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. Ik mag bij de mooiste club van Nederland werken.
Misschien komt het buitenland ooit nog, maar ik zal er niet om rouwen als het niet gebeurt.''
'Grote tevredenheid'Algemeen directeur Gerbrands roemde de kwaliteiten van Brands. “Er heerst grote tevredenheid over zijn manier van werken. Hij heeft sinds zijn komst heel veel tijd en energie in de club geïnvesteerd. Nu, een paar jaar later, zien we daar de effecten van. De jeugdopleiding is dankzij hem en Art Langeler ontwikkeld, in scouting blinkt PSV uit en er staat een sterk eerste elftal. Dat en zijn kennis maakt Marcel één van de belangrijkste mensen binnen onze organisatie. PSV gaat nog lang profiteren van het fundament dat Marcel heeft gelegd.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.