Willem II mentaal klaar voor Feyenoord

29 april 2016 om 17:26
nl
Nog twee wedstrijden en dan zit de competitie in de eredivisie erop. Het is alleen nog de vraag of de spelers van Willem II dan op vakantie kunnen of dat er nog play-offs gespeeld moeten worden. De Tilburgse club staat nu op doelsaldo op een veilige vijftiende plek, maar krijgt zondag een loodzware tegenstander op bezoek: bekerwinnaar Feyenoord. Volgens Willem II-trainer Jurgen Streppel is zijn ploeg mentaal klaar voor Feyenoord. "Dat moet! We kunnen niet weglopen, we willen niet weglopen en we gaan ook niet weglopen."
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

Streppel kan tegen Feyenoord niet beschikken over Bartholomew Ogbeche en Frank van der Struijk is nog een vraagteken. Bruno Andrade zal vermoedelijk wel starten, maar het is de vraag of hij de negentig minuten vol kan maken.
"Ik ga honderd procent geven tot ik niet meer kan en dan maar hopen dat ik het tot het einde van de wedstrijd volhoud", blikt Andrade alvast vooruit.
Snel doelpunten maken"We moeten gewoon snel twee of drie doelpunten maken. Dan kan ik daarna mijn rust weer pakken." Twee of drie doelpunten maken tegen de bekerwinnaar lijkt een utopie voor de club uit Tilburg, maar Andrade ziet het zonnig in.
"Het kan ook in ons voordeel zijn dat zij de beker hebben gewonnen. Misschien is de focus wat minder bij hen". Maar daar is trainer Streppel het niet mee eens. "Ik dat ze met een hoop vertrouwen naar Tilburg komen."
Als we Streppel moeten geloven zit het mentaal wel goed bij Willem II. "Tegen Cambuur was het een matige vertoning van onze zijde, maar dat was een incident. Laten we hopen dat we tegen Feyenoord voor een stunt kunnen zorgen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.