'Kippenvel', NAC-keeper Ten Rouwelaar onder indruk van steunbetuiging na overlijden moeder

30 april 2016 om 02:20 • Aangepast 21 november 2020 om 10:48
nl
Jelle ten Rouwelaar was vrijdagavond onder de indruk van de steunbetuiging van het publiek uit Deventer tijdens de wedstrijd Go Ahead Eagles-NAC. Het publiek klapte in de 61e minuut de handen stuk om de Bredase doelman een hart onder de riem te steken na het verlies van zijn moeder, die afgelopen zaterdag overleed op 61-jarige leeftijd. "Dit geeft een goed gevoel", zegt Ten Rouwelaar.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

De moeder van de doelman overleed vorige week zaterdag. Dat gebeurde plotseling, maar toch stond hij vrijdagavond weer onder de lat bij NAC in de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Wachten op privacy instellingen...

Rake klappen"Ik ben door mijn ouders opgevoed om altijd door te gaan, wat er ook gebeurt", zegt Ten Rouwelaar.
"Ik heb rake klappen gekregen door het plotselinge overlijden van mijn moeder. Maar je moet doorgaan, opstaan en weer verder gaan. En voetbal is mijn leven, dus voor mij was het heel eenvoudig om te gaan spelen."

Wachten op privacy instellingen...

'Dit geeft kippenvel'Ten Rouwelaar was onder de indruk van de steun die hij van het publiek in Deventer kreeg, een massaal applaus in de 61e minuut. "Als je hier komt en je speelt voor NAC en er wordt op deze manier aan gedacht, dan geeft dat kippenvel. Dat iedereen in het stadion ging staan en klappen, deed me heel erg goed en is heel bijzonder. Het geeft een goed gevoel."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.